OK, mečka na naša vrata, a mi na F4.
Zvuči kao rutinska pobeda, al svako ko je gledao zna da nije. Solnok je iz jadne ekipe dosad prerastao u srednjeg ABA-ligaša, nije mirisalo na gaženje kad su oni rasterećeni a mi ovakvi kakvi smo pod pritiskom, krenuli smo na gaženje ali onda dozvolili da se raspucaju iz neke loše odbrane u drugoj polovini 3.četvrtine, pride se nismo snašli na njihovu zonu, otuda onih samo plus 2, ali dobili smo onako kako smo i krenuli da dobijamo, agresivno, na fizikalije. Neverovatno koliko skupo plaćamo sve greške iz utakmice u utakmicu. Za njihovih skoro 50% šuta za 3p smo sami krivi, ali trojka s pola terena, pa onda trojka uz faul, dokle jebote? A samo pet minuta pre toga smo im u odbrani spustili roletnu, dali dve trojke za 5,6min i to je to. A onda kanonada. Strašne oscilacije.
Dobra partija Bogdana, lepo se raspucao, Gordić je odigrao nešto što je u globalu solidna partija, a za njegov dosadašnji učinak je to astronomski napredak. Gagić kao Divac u pojedinim momentima, krade, trči, kuca. Luča, Berta i Gordon na nivou. Svaka čast i za cigane od "najvernijih" i njihov retardirani transparent. Ovo smo dobili bez Vestermana, ako je verovati Duletu, probali su da krenu sa njime, ali igrao je bolestan i nije mogao.
Na drugim terenima, očekivani rezultati, dok se u "derbiju" ganci nisu mnogo trudili da izaberu nas za protivnika, van svake logike, dobro je poznato da smo mi najjadnija ekipa.

Odmarali Skakavca za meč pašteta-lige koji sledi, dok Kragujevčani nisu hteli da rizikuju povredu prsta Ćapina.

Tako će na F4 Radnički dobiti još jednu priliku da dokaže da nisu kesa-ekipa posle blamaže u Kupu.
Fantasy, 130 plus Kaštropil i Travis, sutra klanica u Zadru za opstanak. Vražji Hemonds me zeznuo a baš sam hteo Ranika da stavim, isto tako i Vajt profulao.
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5142_o.jpgSve deca.