Zaklaše nas na spavanju.

Neočekivano loše smo odigrali u oba pravca, u napadu se mučili da pospremimo zicer i bili pročitani, u odbrani propuštali svašta, ogromne rupe i loša odbrana pika. Na kraju smo se pokopali našim greškama i glupostima, ovi su pospremili šta su trebali i to je to. Što se cigana tiče, ništa spektakularno nisu odigrali, ali bili su organizovani, imali otvorene šuteve i dali ih, a ruku na srce, i kenjalo ih je - Mitrović prve dve trojke u životu pogodio, Radivojević sa 10m, Rakočeviću se trojka vraća u koš, to su one frižider utakmice. Na takve stvari ne možeš da računaš, ali naprave razliku.
Bitno je što je ispod 10 razlike, znači imamo praktično dve pobede fore u odnosu na njih, drago mi je što nije bilo ništa loše u vezi derbija, ali meni se najviše ne sviđa što opet gubimo u "našem" Pioniru, računao sam da može biti sve, al' makar na naše navijače pobeđujemo.
I nadam se da je ćoki zadovoljan sa suđenjem ovaj put, kriterijumom, brojem dosuđenih slobodnih bacanja, itd. Jebo ga Nešković u dupe.
I da, interesantna stvar, kad god ih nadskočimo, gubimo jer na taj način propuštamo njihovu tranziciju. Najbolje da ne skačemo uopšte osim u odbrani.

Što se nas tiče, trening u 7 ujutro i aj jovo nanovo.

A mogli bismo i mi sa njima, kolektivno smo se opustili.