U svakom slučaju bolja epizoda od predhodne. Mnogoooo bolja. Tirion/Peter objasnio neke stvari. Tačno se vidi njegov kapacitet kada ga ne dave sa kurvom. Scena sa Psetom dobra, jasna, kratka i to je to. Stanis konačno liči na, pa Stanisa. Sviđa mi se dijalog između njega i Davosa. Nije to još kako treba, ali bolje od napaljenog Stanisa koji jaše sveštenice. Kad smo kod sveštenica, Melisandra Queen of Milfs

. I konačno pijavice ali delom upropašćena scena zbog Grejdžoja koji se još nije proglasio kraljem, kao što je neko primetio. Venčanje odlično!!! Mešaju se komični i turobni momenti. Kada Tirion zabode nož i kaže malom bolesniku da će da mu odseče slamku EPIC

U principu nisu davili. Malo me smorilo ono Semovo oko imena, ali posle kad je zabo ledenog u leđa, vredi. Dario ispeglan. U knjizi mi je bio odvratan i opasno me nervirao, ovde su ga napravili malo privlačnijeg, sigurno zbog smrtnika. U svakom slučaju u sledećoj epizodi bi trebalo nam prikažu ono što svi čekamo. A svi znamo šta je.