Matematika mi je jasna,ali ne osecam se kao da imam vise para

isti mi djavo. Koristim neke untitled pedesetice,od tog lika za 20 odina kupujem. A kad nemam te onda kupim smoking zeljone.
A sto se tice broja cigara,pazi,fabricka cigara ima jedan gram duvana. I jednom ja kad nisam imao para/pljuga imao sam samo jednu cigaretu,smotao sam od nje dve manje i jos sam krajc popusio. Te dve cigare nisu bile uopste siromasne. tj ne mnogo manje ili vece od onih koje sada motam. (male rizle i slim filtere koristim i ne pravim neke topove nego u debljini filtera i to ne puna rizla do kraja i jos kad se dobro sabije to je stvarno prch,tj ima jos tipa velicine filtera prazno.) Enivej, pogodio si, ima tu puno cigara

Van nelle je lep duvan jako. Smeka na nesto ukusno. A nije istina da motane manje smrde,to zavisi od duvana,jednom je ortak uzeo neki duvan ajme mene nije moglo da se zivi kad on to zapali. Bas ima krseva i retko se nadje neki domaci koji valja. A fabricki duvani za motanje su veoma ok sto se mirisa tice. Koliko dugo motas duvan?Tj kada si presao na to?
Živimo sramno, da sahrane nas ponosne.