Sad je toliko pišanje po ćokiju svuda da me je sramota.

Mada imam i ja jednu pesmicu da naručim za njega, ona džogani "ništa mi ne možeš na silu".

Trebalo nam je da ko papci puknemo jednu, i na terenu, i na klupi, i na tribinama, da bi pokazali opet jebački karakter. Gagi, Bogdan, Berta, Luča... slomili su ih brutalnim potezima, uz ozbiljnu i agresivnu igru celog tima. Nije da nam limeni nisu bitno olakšali posao. Da li postoji ekipa koja se onako usrala u utakmici finala koja odlučuje o tituli? Da li je moguće ono što su oni radili? Na poluvremenu šut iz igre 0/22 ne računajući Rakočevića? Serija trojki 0/17?

Dragan Milosavljević od "milošte" prozvan Budala, stigao je do MVP finalne serije, beležeći u prvoj utakmici indeks 29, u drugoj 17, trećoj 15, večeras isto tako nešto. Najveća kraljina. Sa druge strane, čuveni Rakoč se razigrao samo kad su on i Bogdan imali 3 i 4 lične u trećoj utakmici, inače je imao indekse od minus do plus 5. Taj podatak najbolje oslikava naše koncepte.
Bila je vrlo teška i vrlo lepa sezona.
Sad, pošto smo avangarda, dok se drugi pojačavaju i prave čuda, mi da se molimo da zadržimo što više ovih momaka i da se selekcija dopuni. Uprava duradi nešto, ne sluša mi se opet svinja debela kako kuka na državu.

Čestitke i za svinju debelu, za ovo što je izgurao ove talente i stavio ruku na panj za njih.