Elem, epizoda...i ja odgledah odmah ali nisam stigao da komentarišem. U principu mi je dobra, sa milion malih zamjerki...počevši sa time što su osakatili Tirionov i Oberinov susret (jedna od omiljenih scena u 3. knjizi, btw), pa ga još prebacili u jbni bordel. Al' dobro, računam da sav onaj unutrašnji monolog ionako ne može da se prebaci u seriju. Ali inače su dobro pogodili Oberina. +1 za review dornske heraldike, bio sam siguran da će to da izbace.
Novi Daario bolji od starog. Manje živopisan, ali pošto ni prvi nije bio pretjerano živopisan, who cares. A ovaj definitivno više izgleda kao psihopata koji je spreman da prikolje saveznike jer mu se digao na žensku koja igrom slučaja vodi protivničku ekipu

Vučja koža je retardirana, ja bih tipovao da je od Lady, ali realno who cares, kad su oni bili dovoljno glupi da ubace tako nešto neću ni ja da razbijam glavu tražeći smisao negdje gdje ga nema ni mrvu. Ovdje, a i ukupno, mogu da potpišem Demonovu zamjerku sa izmišljanjem tople vode, i meni to strašno ide na živce još od početka.
Uh, nekako sam mislio da imam još nešto da kažem...whatever, sjetiću se kasnije