Da, Filipo, nažalost

A to dosta govori o petoj knjizi. Ova epizoda mi je bila najbolja u ovoj sezoni, a možda i u nekim predhodnim. Ili su nas možda udavili do sada, pa nam sad sve izgleda fenomenalno? Kako god, složiću se sa Margiloth. Moja najveća i jedina zamerka je walking dead white walkers. Ono zombi horda mi je loše. Uvek sam ih zamišljao kao elegantne u zlu. Lako se kreću, kada se bore kao da plešu, u oklopu i zajebanim mačevima i plavim očima. Tihi i smrtonosni, bez holivudskih dodji vamo mala vrano, i ono bacanje Džon Snega okolo kada je sto puta mogao da ga probode kopljem, ali nema veze. Razgovor Tiriona i Đeneris najbolji deo epizode. Nešto što je trebalo da se desi u knjizi. Dobro su ispravili debelog. Srce mi je puklo zbog Gospodara Svemira Frendzone aka Džora Mormont. Do kraja je ispio svoju čašu bede i mizerije. I jedino što hoće je da skonča kao pseto pred devojkom koju voli, dok to gleda njen švaler i muž. Đeneris, osušla se dabogda! Sa nestrpljenjem čekam nastavak.
P.S. Nadam se da će Remzi da krene na Stanisa. Nadam se da će da dođe do njega. I nadam se da neće ispasti kako je on zamislio. Inače, jel i vas malo nervira nadrakni Remzi u seriji? On u knjizi nije takav. Teški psiho, ali obično se iživljava nad slabijima. Ne verujem da ima tri čiste da krene na Stanisa, ili da se go do pojasa kida prsa u prsa sa gvozdenrođenima.