Stvarno je davno bilo kad su izdali Presto od zmajokosti 1 i 2, mislim da je proslo blizu godinu dana.
Ja nesto razmisljam ako nastave ovako, da Kamen oprostaja i Toranj zelenog andjela nabavim iz Hrvatske, iako
ce me verovatno doci puno skuplje. Stvarno nemam nameru toliko da cekam milost Lagune, ajd sto Dzordana
koji ima dvanest knjiga razvlace godinama, sad treba jos i da trilogiju citam pet godina

.
Uzgred, cini mi se da Kamen oprostaja ima blizu 700 strana, a toliko ima i svaki od dva dela Tornja zelenog
andjela. Nesto mi se javlja da bi to kod nas lagano moglo biti mnogo vise od dve knjige, s obzirom na cuvena
polovljenja knjige.
Gledao sam malo hrvatske sajtove, kod njih je objavljeno mnogo vise Wiliamsa nego kod nas. Dve su knjige koje
bih rado odmah nabavio, prva je Rat Cvetova ( The War Of The Flowers ). Ova knjiga ima 655 strana, tvrdi povez,
nema nastavaka. Tema je sledeca. Propali muzicar odlazi u sumu, noseci knjigu rodjaka koji je trazio ulaz u
vilinski svet. Uskoro biva uvucen u smrtonosnu borbu, u carobni svet zvani Vilinje. Posto volim te vilinske price,
a i inace teme vezane za prelaske u druge svetove, i s obzirom na piscev stil, to nema sanse da mi se ne svidi

.
Druga je Senovita medja, prvi deo, cuo sam pohvale za taj serijal, a verujem i u Perinov dobar ukus.
Ako ne bude drugih opcija, narucivacu, a ako ima neko ovde da povremeno odlazi u Hrvatsku, pa kad bi hteo
da mi tamo pazari knjige, bilo bi super

. Placam vrednost knjiga, a bice i za sta popiti dodatno