Lukas i Marko pravi srbi...ako ih deportuju odma im dati pasose

Posto su prve tri grupe skoro zavrsene, evo nekih predvidjanja/nagadjanja/pogadjanja u vezi prolaza i ispadanja:
A - francuzi ispadaju

nista nisu pokazali, nisu ni trebali da budu na sp da 'onaj koji se duri na klupi pokriven cebetom' nije takav kakav je...meksiko i urugvaj odlucuju o prolazu, ako bude nereseno prvi je urugvaj jer sada ima bolju gol razliku (3-0, meksiko 3-1), a ako neko dobije francuzi mogu dalje samo ako pobede sa tri razlike, a to je nemoguce jer se raspadaju, cak i da dobiju JA bice 1-0 ili tako neka prevara...prognoza: meksiko - urugvaj 1-2, JA - francuska 1-0. prvi urugvaj, drugi meksiko
B - grchka dala gol na SP

grchka pobedila

ali sad idu na argentinu, ako bude crvenih ili penala bice dobro za grke, iskusni rehagel zna kako da igra protiv napadacke taktike...nigerija me razocarala, nema martinsa u igri uopste, vidi se da privremeni trener ne moze nista da promeni, cak mislim da je bilo bolje da su ostavili onog starog - bar ih je poznavao. koreja ako se oporavi od poraza ima sanse jer igra protiv nigerije koja je definitivno ispala. argentina - sta reci? gotivim ja njih, ali sada zbog maradone ih ne podnosim (el pibe je bio dobar, odlican igrac ali kao trener/selektor/menadzer je uzasan) cela taktika argentine je 'dajte loptu mesiju', koji toliko solira i pokusava sam da je to nepodnosljivo - fudbal je timska igra. imaju dosta dobrih igraca ali niko ne dolazi do lopte od mesija. prognoza: nigerija - koreja 1-2, argentina - grcka 1-0. prva argentina, druga koreja
C - kad sam video spisak koga kapelo vodi na SP bilo mi je jasno da od toga nema nista...i evo dogadja se bas to...raspad! king povredjen

karager spor

lampard i dzerard ne mogu zajedno na sredini da igraju

haski ne zna gol da da

runi besan i trci ko muva bez glave po terenu

golmani su im tek

a kapelo dve tekme zaredom pocinje sa istom/slicnom postavom (8 od 11)

o englezima ED kaze:
"Since they beat Croatia 5-1 at Wembley last September, there has not been a single performance that has truly inspired confidence in the team." slovencima nereseno odgovara za prolaz, a mozda i za osvajanje grupe (jebote sta sam upravo napisao

) ameri se biju, krljaju, trce, ako dobiju alzir idu dalje, a u zavisnosti od gol razlike mozda i budu prvi (jebote sta sam upravo napisao

) prognoza: slovenija - engleska 0-0, ameri - alzir 2-0. prvi ameri, druga slovenija