@VISOKI VOJVODA: Za Poni samo najbolje, sto naravno podrazumeva ucestvovanje Hora donjovoltskih pljosnatih crva, koji se zahvaljuje na vasoj nesumnjivoj brizi dase ne izmore, no porucuju da su orni oni za svaku diskusiju. A Novikovu cu opsirno prikazati u neko dogledno vrijeme, cim otkrijem po koliko knjiga namjeravaju napraviti film.
@GORBASH: Kolega, vi ste novi ovdje, mislim u smislu da ste se pridruzili nakon restruktuacije sajta, te ste uskraceni za mnoge moje radove. Vjerujte kolegi kada ustvrdi da je gornji prikaz, u svakom slucaju, za ono sto inace radim, sazet. Evo primjerice, moj komentar ASSASSIN'S CREED srece drugi nivo DISNEY'S ALLADINA je sazeto slijedece: kako je Eriksonu zelja za pisanjem potjekla iz igranja stonih RPG igara, ne treba se cuditi onda ophrvanosti njegaova djela stereotipima klasa, motivacija opisa likova i vrsta koji se provlaxce tuda i svakako ce one starije podjsetitti na neke konzolske i stare RPG-ove a one mladje na kompjutorske igre nove generacije ( jedan od nivoa u ALLADINU zahtijevao je da prijedjete krovove dok vas strazari i ptice omijetaju u tome ). Sajt ce se zabagovati kada konacno postujem vodic kroz gej kinematografiju, kako od kolicine teksta tako i od posjete.