Hvala Dina. Što na savetima, što na ovom linku
Ja pirinač uvek (dobro, kad me ne mrzi) perem dok ne prestane da beli vodu. Kapiram da sam to video pre sto godina u nekoj kulinarskoj emisiji za pripremu sušija, pa mi ostalo kao pravilo za pirinač uopšte
Znači, fora je sa pirinčanim sirćetom? Videću da li ovde imaju to (znam samo za jednu zdravu hranu u Obrenovcu) ili ću uzeti negde u bgu. (Kad smo već kod toga, koju zdravu hranu u bgu preporučujete? Ja sam par puta uzimao stvari u onoj u Čika Ljubinoj al bih rekao da su oni za bar 30% skuplji.)
Elem, zanima me neka druga riba, tipa, list (mislim da Dain pomenu nju) ili orada, or smtn, smtn... Losos je u principu ok (kao neko rešenje), nije ni skup, a i divan je jer nema kostiju, al bih hteo da probam nešto novo, nešto divlje
I da, ne bih da plaćam 70e za jebeni suši. Ako ispadne da je toliko skupo (proporcionalno) ima da odem u restoran i da jedem supu od mađarskih devica ><